Rakia and Spirits Fest 2024

Присъединете се към нас на Rakia and Spirits Fest 2024 за изключителна възможност да изследвате богатството и разнообразието на традиционните спиртни напитки.

📅 Дати: 7-8 декември 2023 г. Място : НДК, зала 3

⏰ Работно време: от 12:00 до 21:00 часа

Вижте какво ви очаква на събитието:

🥃 Опитайте магията на Балканските спиртни напитки🌍 – На Rakia and Spirits Fest 2023 Ви предлагаме не само дегустация, а истинско пътуване през богатството и културата на Балканския регион чрез неговите спиртни напитки.

🌍 Гостуване на спиртни напитки от други държави- На Rakia and Spirits Fest 2023 не просто се наслаждаваме на балканските вкусове, но и разширяваме хоризонтите с гостуване от други държави с техните уникални спиртни напитки. Превръщаме събитието в истинско пътуване из света на алкохолните вкусове и нюанси.

🍸 Коктейлна зона с авторски коктейли, създадени от талантливи бармани.

🍔 Food Corner с изкушаващи вкусове, които ще подхраният вашата енергия по време на фестивала.

🛍️ Търговска зона, където ще имате възможност да закупите продуктите, които ви най-впечатлиха.

🎉 Заповядайте на Rakia and Spirits Fest 2023 – незабравимо дегустационно изживяване, което ще обогати вашия поглед върху балканската култура и вкус.

🎟️ Закупете своите билети за Rakia and Spirits Fest Sofia и се възползвайте от нашата специална оферта! С вашия билет получавате:

🥃 Брандирана дегустационна чаша, подарък

🚰 вода, за да се хидратите между дегустациите.

🎫 Жетони за начало, които ще ви отведат към най-премиум и ексклузивните напитки на фестивала.

🥳 Отбележете си датите и се присъединете към нас на- Rakia and Spirits Fest 2024!

Връзка с нас – expoteamltd@gmail.com или чрез контактната форма на сайта 

🔞 Важно: Всички алкохолни напитки, които се предлагат на фестивала, са достъпни само за пълнолетни лица над 18 години. Организаторите, производители и официалните представители на марките апелират да се консумира отговорно и с мярка!