Мастър класове

ФРЕНСКИ ДУХ В БУТИЛКА от КОНЯК до 𝐄𝐀𝐔 𝐃𝐄 𝐕𝐈𝐄

ФРЕНСКИ ДУХ В БУТИЛКА от КОНЯК до 𝐄𝐀𝐔 𝐃𝐄 𝐕𝐈𝐄
Събитие от Rakia and Spirits Fest Sofia 

Национален дворец на културата – НДК зала 1.7 – 04.12.2022 от 15,00 часа

 
𝐑𝐚𝐤𝐢𝐚 𝐚𝐧𝐝 𝐒𝐩𝐢𝐫𝐢𝐭𝐬 𝐅𝐞𝐬𝐭 𝐒𝐨𝐟𝐢𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟐 имат удоволствието да Ви поканят на Мастър клас и една различна дегустация на колекционерски напитки единични бройки!
Ликьор от ананас произведен от дестилерия на о-в Моорея Френска Полинезия до островите Бора Бора и Таити. Напълно естествен аромат на ананас. От колекцията на частни колекционери! Бутилирана 80 те години на миналия век!
 
𝐁𝐚𝐬 𝐚𝐫𝐦𝐚𝐠𝐧𝐚𝐜 𝐃𝐞𝐥𝐨𝐫𝐝 𝐡𝐨𝐫𝐬 𝐝 𝐚𝐠𝐞.
Арманяците на Delord са оценени в топ 10 на най-добрите питиета в света. Дестилерията датира от 1893 г. и е известна с безупречното си качество! Напитките с етикет Hors d age означава, че са извън възрастта или с неизвестна дата на производство.
 
𝐆𝐚𝐬𝐭𝐨𝐧 𝐝𝐞 𝐋𝐚𝐠𝐫𝐚𝐧𝐠𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐞 𝐜𝐡𝐚𝐦𝐩𝐚𝐠𝐧𝐞.
Коняк от региона на гранд шампан и Пети Шампан откъдето идва и правото да се напише на етикета Fine Champagne. В тези региони се произвеждат най-добрите коняци. Колекционерска напитка от 70 те години на миналия век.
 
𝐌𝐚𝐫𝐜 𝐝𝐞 𝐜𝐡𝐚𝐦𝐩𝐚𝐠𝐧𝐞 𝐌𝐨𝐞𝐭 𝐂𝐡𝐚𝐧𝐝𝐨𝐧
Дестилерията на Моет Шандон произвежда тази уникална алкохолна напитка. 40 % алкохолно съдържание Мек и незабравим вкус. Бутилирана през 80 те години на миналия век. Закупена на търг от частни колекционери.
𝐄𝐚𝐮 𝐝𝐞 𝐯𝐢𝐞 от плод на брекиня на ексклузивния френски производител на висококачествени дестилати G.Miclo. Предоставяме за дегустация може би най-рядкото питие в Европа. Изчерпано навсякъде в търговските мрежи. Единични бройки в колекционери. Бутилирано 80те години на миналия век!
Местата са ограничени до запълване на капацитета на залата.