Новини

Потопете се в Балканските и световни вкусове и традиции на Rakia and Spirits Fest 2023!

Потопете се в Балканските и световни вкусове и традиции на  Rakia and Spirits Fest 2023!

Подгответе се за неповторимо пътешествие през сърцето на Балканите и света на Rakia and Spirits Fest 2023!

Фестивалът тази година обещава поглъщащо изживяване, което ще развълнува вкусовите рецептори, ще открие културни съкровища и ще създаде връзки като никога досега.

Дати: 9-10 декември 2023 г.  Място: Национален дворец на културата (НДК), Зала 6 ⏰ Работно време: 12:00 – 21:00 ч.

  • Rakia and Spirits Fest 2023 обединява традиционни производители на ракия от България и уважавани колеги от съседни балкански държави. Този фестивал ще представи над 300 разновидности на ракия и спиртни напитки, което ви позволява да изследвате дълбините на балканското наследство чрез всяка глътка.
  • Културно преживяване: Ракията е национална спиртна напитка, която има много дълбоки корени в българската култура. Rakia and Spirits Fest може да предостави уникална възможност да се научите повече за историята и традициите около ракията.
  • Среща с производителите: На Rakia and Spirits Fest можете да се запознаете с производителите на ракии и спиртни напитки и да научите повече за техните методи на производство и качества на продуктите им.
  • Събиране с приятели: Rakia and Spirits Fest може да бъде забавен начин да се съберете с приятели и да прекарате време заедно, опитвайки нови напитки и храна.
  • Присъединете се към нас в Коктейлната Зона, където опитни бармани създават изобретателни комбинации, които отбелязват духа на творчеството. Без значение дали сте начинаещ или ентусиаст, тези ексклузивни творения ще оставят следа върху вашата памет за вкусове.
  • Разкошни Гастрономични Удоволствия – Зоната с Храна ви кани с множество вкусни лакомства, които са перфектното допълнение към вашите спиртни изследвания.
  • Пазаруване и Още – Освен дегустацията, Търговската Зона е вашата врата към собствената колекция у дома. Включете се в сделки и покупки на място, за да си гарантирате, че вашият любими продукти ще ви радват и след края на фестивала.

В крайна сметка, Rakia and Spirits Fest е място, където може да се срещнете със стари приятели, да откриете нови такива или да поговорите с любители на ракията и спиртните напитки, да откриете нови вкусове и да прекарате приятно време заедно.